Hur går det till att boka?
Planeringsmöte
Det brukar finnas frågor och funderingar som är bra att gå igenom och det är bra att ha träffats en gång innan bröllopet, även om det bara är en kort stund. Jag brukar träffa mina bröllopspar på ett café eller hemma hos dem, vilket alltid är väldigt trevligt, men det går också bra via videomöte eller per telefon om det passar er bättre. Vi pratar om bröllopet, om vilka ni är, vad som är viktigast med bilderna för er och vilket paket i prislistan som passar er bäst. Jag tar anteckningar av allt vi går igenom under mötet och sedan stämmer vi av när det närmar sig bröllop.
Bokning
När vi är överens om upplägget och bokningskostnaden är betald (en delbetalning på 1/3 av det totala arvodet) har vi ett muntligt avtal som egentligen räcker, men för att det ska vara klart och tydligt för båda parter vad som gäller så skriver vi ett avtal. Jag använder mig av ett som SFF (svenska fotografers förbund) rekommenderar. Det är tydligt och bra.
Leverans
Inom 48 timmar från bröllopet får ni ungefär 15–30 bilder som ni kan använda om ni vill posta i sociala medier eller skicka sms-tack till gästerna. Resten av bilderna levererar jag via ett snyggt och lättanvänt digitalt fotoalbum som ni har tillgång till i ett halvår (eller längre om ni vill). Från det kan ni ladda ner och spara bilder på er dator eller telefon, dela bilder med släkt och vänner och publicera direkt till sociala medier. Ni får så klart också samtliga bilder och filmer i högsta upplösning, antingen på ett USB-minne eller via en länk för nedladdning. Slutleveransen tar mellan 5–8 veckor.
Vanliga frågor – FAQ
Vill du veta mer om mig som fotograf och hur jag jobbar så titta gärna igenom min FAQ.
Förfrågan
Skriv några rader om vad ni planerar för slags bröllop och var det ska hållas, så är det lättare för mig att konstatera om jag kan ställa upp och hur mycket, eftersom jag har jobb på många olika platser i Sydsverige. Jag återkommer inom 24 timmar, för det mesta mycket snabbare.
Skicka
Tack för er förfrågan! Jag återkommer inom 24 timmar.