Planering, bokning, leverans
Första steget – ett planeringsmöte. Det brukar finnas frågor och funderingar som är bra att gå igenom och det är bra att ha träffats en gång innan bröllopet, även om det bara är en kort stund. Jag brukar träffa mina bröllopspar på ett café, vilket alltid är väldigt trevligt, men det går egentligen lika bra via videomöte eller per telefon om det passar er bättre.
Efter planeringsmötet brukar jag ha bra koll på hur bröllopsparet vill ha det. Jag tar anteckningar av allt vi går igenom under mötet och sedan stämmer vi av när det närmar sig bröllop.
Bokning
När vi är överens om upplägget och bokningskostnaden är betald (en delbetalning på 1/3 av det totala arvodet) har vi ett muntligt avtal som egentligen räcker, men för att det ska vara klart och tydligt för båda parter vad som gäller så skriver vi ett avtal. Jag använder mig av ett som SFF (svenska fotografers förbund) rekommenderar. Det är tydligt och bra.
Leverans
Direkt efter bröllopet, inom 24 timmar, får ni 5–10 bilder som ni kan använda om ni vill posta i sociala medier eller skicka sms-tack till gästerna. Resten av bilderna levererar jag via ett snyggt och lättanvänt digitalt fotoalbum som ni har tillgång till i ett halvår (eller längre om ni vill). Från det kan ni ladda ner och spara bilder på er dator eller telefon, dela bilder med släkt och vänner och publicera direkt till sociala medier.
Ni får samtliga bilder och filmer i högsta upplösning också, antingen på ett USB-minne eller så laddar ni ner dem från min server via en länk ni får av mig. Slutleveransen tar ofta inte mer än 30 dagar, men vi stämmer av det så att vi är överens om exakt tid.
Vanliga frågor – FAQ
Vill du veta mer om mig som fotograf och hur jag jobbar så titta gärna igenom min FAQ.
Förfrågan
Skriv några rader om vad ni planerar. Jag återkommer inom 24 timmar.
Skicka
Tack! Jag återkommer inom 24 timmar.