Bröllopsfotograf i Skåne, Småland & södra Sverige
Boka säsongen 2023 nu!
Vill ni vara säkra på att få just det datum som passar er är det en bra idé att boka i god tid. Jag har datum kvar för säsongen 2023. Flest på våren och sensommaren – men även några sommardatum.
Bröllopsfotograf Växjö
Hej!
Jag heter Johan, tack för att ni tittar in! Jag erbjuder bröllopsfotografering i Malmö, Växjö och Kalmar med omnejder, samt resten av södra Sverige om jag har möjlighet. Jag har fotograferat bröllop sedan 2014 och jag har jobbat som fotograf och filmare i över 15 år.
Mer om mig och svar på några vanliga frågor.
Jag tar uppdrag i Skåne, Småland, på Öland och även på annan ort enligt överenskommelse. Hör av er med ett par rader om vad ni planerar så hoppas jag kunna ställa upp.
Bokning/kontakt.
Ni kan boka mig som enbart fotograf, enbart filmare eller båda två samtidigt.
Läs mer om film och video här.
   
Är ni nöjda med era bilder?
Så säger bröllopspar jag fotograferat tidigare
Fantastiska bilder, en minnesvärd film och en rolig upplevelse! Trodde aldrig vi kunde se så bra ut på bild och vi hade väldigt roligt under tiden. 🤗
 – Sara & Christoffer

Tack Johan för ett fantastiskt professionellt jobb på vår bröllopsdag! Vi är supernöjda! Bilderna är toppenfina och genomförandet kunde inte ha varit bättre. Våra varmaste rekommendationer!
 – Charlotta & Tobias
Vi är väldigt nöjda med bilderna och hur fotograferingen gick på dagen! Tacksamt att man får alla bra bilder levererade, istället för ett begränsat antal baserat på priset som hos vissa fotografer. Bra service genom hela processen, både under och efter fotograferingen. Vi är nöjda helt enkelt!
 – Sandra & Daniel