Bröllopsfotograf i Skåne & Småland
Bröllopsfotograf Växjö
Hej!
Jag heter Johan, tack för att ni tittar in! Jag erbjuder bröllopsfotografering i Malmö, Växjö och Kalmar med omnejder. Jag har fotograferat bröllop i södra Sverige sedan 2014 och jag har bred kompetens inom bildarbete sedan 20 år tillbaka.
Mer om mig och svar på några vanliga frågor.
Jag tar uppdrag i Skåne, Småland, på Öland och även på annan ort enligt överenskommelse. Hör av er med ett par rader om vad ni planerar så hoppas jag kunna ställa upp.
Bokning/kontakt.
Ni kan boka mig som enbart fotograf, enbart filmare eller båda två samtidigt.
   
Så säger brudpar jag fotograferat tidigare
Fantastiska bilder, en minnesvärd film och en rolig upplevelse! Trodde aldrig vi kunde se så bra ut på bild och vi hade väldigt roligt under tiden. 🤗
 – Sara & Christoffer
Tack Johan för ett fantastiskt professionellt jobb på vår bröllopsdag! Vi är supernöjda! Bilderna är toppenfina och genomförandet kunde inte ha varit bättre. Våra varmaste rekommendationer!
 – Charlotta & Tobias
Vi är väldigt nöjda med bilderna och hur fotograferingen gick på dagen! Tacksamt att man får alla bra bilder levererade, istället för ett begränsat antal baserat på priset som hos vissa fotografer. Bra service genom hela processen, både under och efter fotograferingen. Vi är nöjda helt enkelt!
 – Sandra & Daniel