Bröllopsfilm och bröllopsvideo
I Malmö, Lund, Helsingborg, Växjö, Kalmar och på Öland.
Foto, film – eller både och
Som en av få svenska bröllopsfotografer och bröllopsfilmare hanterar jag foto och film ensam – och samtidigt. Det gör att jag kan hålla nere priserna för hybriddokumentation – både foto och film. Ni kan boka mig som enbart fotograf, enbart filmare eller som både och. Om ni bokar mig som fotograf kan ni till en liten extra kostnad även få en kort film som sammanfattar er dag.
Tillägg "Kort film" – 5.000 kr
Välj tillsammans med något av paketen på sidan Priser.
En 2–4 minuter lång sammanfattning av er dag i rörliga bilder. Professionellt filmat och redigerat. Digitalt levererad via nedladdningslänk.
Vill ni boka mig som enbart filmare?
Inga problem. Ni får en fullständig dokumentation av er dag, professionellt filmat och redigerat. Hör av er så diskuterar vi upplägget. Priserna för mer omfattande bröllopsfilm ligger mellan 7.500–25.000 kr.
Vill ni ha något mer speciellt och annorlunda?
Vill ni ha något som verkligen sticker ut? En bröllopsdokumentation med fantastisk känsla som tveklöst kommer att stå sig genom alla tider? Då ska ni välja tillägget Äkta film – en sammanfattning av er dag på ÄKTA FILM. Alltså inte filmat med en digitalvideokamera, utan med en klassisk Super 8-kamera, med film från Kodak.
Jag är såvitt jag vet den enda bröllopsfotograf och filmare i Sverige som erbjuder denna tjänst. Resultatet blir väldigt fint, med fantastiska färger och en struktur från filmen som är nästan omöjlig att efterhärma digitalt. Om ni frågar mig vad jag tycker så är detta det perfekta komplementet till ett "vanligt" bröllopsfotopaket.
Tillägg "Äkta film" – 3.500 kr
Välj tillsammans med något av paketen på sidan Priser.
En 2–3 minuter lång sammanfattning av er dag i rörliga bilder, filmat med äkta Super 8-film från Kodak. Professionellt filmat, framkallat och sedan digitaliserat och redigerat. Ni kan se det på en dator eller mobil, precis som med vanlig video.
Ni kan förstås också välja Äkta film-tillägget om ni önskar boka mig för att enbart filma er dag. Hör av er så diskuterar vi upplägget.
Bästa bröllopsfilmare