Halvdags videoproduktion "Kort film" enligt erbjudande 1, nedan.

Film och video
Som en av få svenska bröllopsfotografer och bröllopsfilmare hanterar jag foto och film ensam. Det gör att jag kan hålla nere priserna för hybriddokumentation – både foto och film. Ni kan alltså boka mig som enbart fotograf, enbart filmare eller som både och. Om ni bokar mig som fotograf kan ni till en liten extra kostnad även få en kort film som sammanfattar er dag, enligt de två erbjudandena "Kort film" och "Super 8-film" nedan.
Kort film: 5.500 kr (Se exempel ovan!)
En 3–6 minuter lång sammanfattning av er dag i rörliga bilder. Professionellt filmat och redigerat. Digitalt levererad via nedladdningslänk.
☞ Välj tillsammans med något av paketen på sidan Priser.
Super 8-film: 3.500 kr (Se exempel längre ner!)
Vill ni ha en mer speciell dokumentation av er dag? Något som sticker ut? En bröllopsdokumentation med nostalgisk känsla som kommer att stå sig genom alla tider – en sammanfattning av er dag på ÄKTA FILM. Filmat med en klassisk Super 8-kamera med film från Kodak. Om ni frågar mig vad jag tycker så är detta det perfekta komplementet till ett "vanligt" bröllopsfotopaket.
En ungefär 3 minuter lång sammanfattning av er dag i rörliga bilder, filmat med äkta Super 8-film från Kodak. Professionellt filmat, framkallat och sedan digitaliserat och redigerat. Ni kan se det på en dator eller mobil, precis som med vanlig video.
☞ Välj tillsammans med något av paketen på sidan Priser.
Vill ni boka mig som enbart filmare?
Inga problem! Ni får en mycket omfattande, fullständig dokumentation av er dag i rörliga bilder. En film på mellan 20 minuter och upp till en timme, i runda slängar, beroende på om ni vill att jag ska filma bara vigseln och ett videoporträtt, halv- eller heldag. Vi skräddarsyr i så fall helt enligt era önskemål. Hör av er så diskuterar vi upplägget.
Priserna för mer omfattande bröllopsfilm av det här slaget ligger mellan 15.000–50.000 kr.

Halvdags filmproduktion "Super 8-film" enligt erbjudande 2, ovan.