En investering för livet
Vad kostar det?
Tiderna är ungefärliga – det är vad vi kommer överens om att jag ska fotografera som är det viktiga, inte den exakta tidsåtgången.
Ett planeringsmöte för att diskutera era önskemål ingår i alla prispaket. För hel- och halvdag föreslår jag att vi ses på ett café eller hemma hos er. Det brukar vara väldigt trevligt och det kan vara skönt att ha träffats en gång på riktigt innan bröllopet. Men om ni hellre vill ta det per telefon eller videomöte så går det lika bra. Vi pratar om bröllopet, om vilka ni är, vad som är viktigast med bilderna för er och vilket paket i prislistan som passar er bäst.
Jag levererar samtliga utvalda bilder noggrant redigerade, dels digitalt via nedladdningslänk (eller USB-minne om ni hellre vill), dels i ett snyggt och enkelt online-fotoalbum med möjlighet att dela bilder direkt till vänner och sociala medier. Ni får alla bilder som är bra. Normalt sett levererar jag 200–600 bilder, ibland fler.
Priserna gäller för 2022–2023. Moms är inkluderat. Kostnad för resa inom Småland och Skåne ingår. I övriga Sverige tillkommer reseersättning 50 kr/mil.
Heldag: 29.500 kr
Tutti! Från förberedelser och First Look, till vigsel, riskastning, porträtt, familje- och gruppbilder, brudskål, middag, fest och dans, samt en extra uppsättning porträttbilder på kvällen. Har vi en fin solnedgång utnyttjar vi förstås det magiska Golden Hour-ljuset.
C:a 10 timmar. Minst 650 bilder.
Halvdag + lite till: just nu 24.000 kr (25.000 kr)
Det mest populära paketet! Just nu och fram t.o.m. den sista sept 2022 – 1.000 kr rabatt på bokningar för vår och sommar 2023. För er som vill passa på att boka i god tid!
Till exempel: förberedelser, First Look, porträtt, vigsel, riskastning, mingel, familje- och gruppbilder, brudskål, dukning/festlokal samt – middag eller magiska Golden Hour-porträtt i solnedgången.
C:a 8 timmar. Minst 450 bilder.
Halvdag: 20.000 kr
Till exempel: förberedelser, First Look, porträtt, vigsel, riskastning, mingel, familje- och gruppbilder, brudskål, dukning/festlokal.
C:a 6 timmar. Minst 300 bilder.
Vigsel & porträtt: 16.000 kr
Vigsel, riskastning, gruppbilder och porträtt.
(Bokningsbart tidigast sex månader innan bröllopet.)
C:a 4 timmar. Minst 200 bilder.
Tillval
Fotoböcker från 2.490 kr. Förstoringar – från 290 kr. Canvas-tavlor – från 900 kr.
Film och video
Som en av få svenska bröllopsfotografer hanterar jag foto och film ensam – och samtidigt. Det gör att jag kan hålla nere priserna för hybriddokumentation – både foto och film. Ni kan boka mig som enbart fotograf, enbart filmare eller både och.
Kolla mitt unika erbjudande "Super 8-film" på sidan "Film & video". Om ni vill ha något speciellt!
Ska ni gifta er på en vardag?
Då bokar ni paket 2, 3 eller 4 till 10 procents rabatt på ovanstående priser. Paket 1 går inte att boka vardagar.
Tips!
Vad hänger man på väggen?
Vill ni ha en förstoring att rama in och hänga upp? Vad väljer man i så fall för bild till det? Det traditionella valet är kanske ett brudparsporträtt, och det är så klart fint, men många vill ha något annat – något lite mer subtilt.
Ett förslag kan vara en minnesvärd miljö- eller detaljbild från en plats som betyder något särskilt för er. Kanske från platsen där vi tar era porträtt? Jag fixar kvalitetsutskrifter på arkivbeständigt papper eller Canvas åt er om ni inte vill göra det själva.