Priser bröllopsfotograf
Jag försöker att inte krångla till det med priserna och exakt hur många timmar uppdraget gäller. Det är vad vi kommer överens om att jag ska fotografera som är det viktiga, inte den exakta tidsåtgången.
Ett planeringsmöte för att diskutera era önskemål ingår i alla prispaket. För hel- och halvdag föreslår jag att vi ses på ett café eller hemma hos er. Det brukar vara väldigt trevligt och det kan vara skönt att ha träffats en gång på riktigt innan bröllopet. Men om ni hellre vill ta det per telefon eller videomöte så är det inga problem.
Jag levererar samtliga utvalda bilder noggrant redigerade, dels digitalt via nedladdningslänk (eller USB-minne om ni hellre vill), dels i ett snyggt och enkelt online-fotoalbum med möjlighet att dela bilder direkt till vänner och sociala medier. Ni får alla bilder som är bra. Normalt sett levererar jag 200–500 bilder, ibland fler.
Priserna är inklusive moms. Kostnad för resa inom Småland och Skåne ingår.
Heldag: 28.000 kr
För er som vill ha allt dokumenterat – hela er dag – från förberedelser till sena timmar med fest och dans och Golden Hour-porträttbilder i solnedgången.
Ett lyxigt, snyggt fotoalbum i formatet 21,5 x 21,5 cm med 20 sidor.
Halvdag, eftermiddag/kväll: 23.000 kr
Vigsel, gruppbilder, porträtt, början av festen samt Golden Hour-porträttbilder i solnedgången.
Halvdag, förmiddag/eftermiddag: 18.000 kr
Förberedelser, vigsel, gruppbilder och porträtt.
Vigsel & porträtt: 14.000 kr
Vigsel, gruppbilder och porträtt.
Tillval
fotoalbum med tryck på arkivbeständigt kvalitetspapper. Tre olika formatval med valfritt antal sidor. Prisexempel: 20 sidor i format 21,5 x 21,5 cm – 1.200 kr. Fotoalbum ingår i kostnaden för heldagsbokning!
Kvalitetsutskrifter på arkivbeständigt papper, kanske för inramning? Hör av er för prisuppgifter.
Film och video
Som en av få svenska bröllopsfotografer hanterar jag foto och film ensam – och samtidigt. Det gör att jag kan hålla nere priserna för hybriddokumentation – både foto och film. Ni kan boka mig som enbart fotograf, enbart filmare eller både och.
Ett tips – kolla mitt unika erbjudande "Super 8-film" på sidan "Film & video". För er som vill ha något speciellt!